Oldal kiválasztása

E3 2010 – Gears of War 3 – Beast mód, négyfős co-op kedvcsináló

E3 2010 – Gears of War 3 – Beast mód, négyfős co-op kedvcsináló
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be először a jövő áprilisban megjelenő Gears of War 3 első gameplay kedvcsinálója, melyben az EPIC a játék négyfős kooperatív módját prezentálták a fejlesztők.

A co-op mellett az EPIC a jövő tavasszal bemutatkozó új, és egyben a történetet is lezáró epizód vadonatúj játékmódját, a Beast módot is bemutatta, mely a második rész kooperatív Horde módjának a tükörképe, azaz COG katonák helyett a Locust vérre éhes teremtményeinek a bőrébe bújva vadászhatunk Marcus-ra és a többiekre. A Horde móddal szemben itt nem csak egy élete lesz a játékosoknak, akik olyan Locust fajok bőrébe bújhatnak, mint Berserker, Cantus Priest, vagy akár Ticker. Mindegyik saját képességgel rendelkezik majd, a Cantus például gyógyítani tud. A játék során szerzett tokenekkel szinteket léphetünk, melyek gyümölcse újabb karakterosztályok megnyíilása lesz.

 

A Gears of War 3 2011. április nyolcadikán fog megjelenni, kizárólag a Microsoft konzoljára, a legújabb, több tucatnyi képet a galériában keressétek, a korábban emlegetett videókat pedig alant.

Translate »