Oldal kiválasztása

E3 2010 – CoD: Black Ops trailer és gameplay

E3 2010 – CoD: Black Ops trailer és gameplay

A hétfői Microsoft konferencián mutatkozott be először mozgás közben a brit Treyarch műhelyében készülő Call of Duty: Black Ops, aminek letölthető tartalmai szintén időleges X360 exkluzivitást élveznek majd.

Az idei Los Angeles-i E3-on mutatkoztak be a november elején X360-ra, PS3-ra és PC-re is megjelenő Call of Duty: Black Ops első mozgóképes anyagai, melyek láttán nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Treyarch továbbviszi a Modern Warfare sorozat filmekre hajazó körítését, csak ezúttal a helyszínek és a korszak változik meg. A Microsoft konferenciáján demózott játékról az E3-on az is kiderült, hogy a jövőben érkező letölthető tartalmak mindegyike időleges X360-as exkluzivitást fog élvezni, bár a készülő tartalmakról egyelőre nem esett szó.

 

Egyes pletykák szerint azonban az egyik ilyen bővítmény a Call of Duty: World at War debütált zombi mód lehet, bár ezt a Developnak nyilatkozó Mark Lamia, a Treyarch elnöke se megerősíteni, se megcáfolni nem szerette volna. Lima elárulta, hogy minden tekintetben figyelembe veszik a közösség kéréseit, de ennél  többet egyelőre nem mondhat.

 
 
 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »