Oldal kiválasztása

XCOM – Megérkeztek az első képek

XCOM – Megérkeztek az első képek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár héttel ezelőtt jelentette be a 2K, hogy ausztráliai divíziója támasztja fel a játékvilág egyik legsikeresebb sorozatát, az XCOM-ot, bár a korábbi stílust kukába hajítva, ezúttal egy FPS formájában ölt testet egy legenda.

A 2K Australia munkatársai nemrég elárultak pár részletet a játékról, így megtudtuk, hogy a történet egy titkos FBI bázison veszi majd kezdetét, ahol majd megismerkedünk a "színes múlttal" rendelkező főhősünket is, Cartert. Az is kiderült, hogy a küldetések helyszínek szerint lesznek lebontva, amiket aztán két szempont alapján osztályoz a játék: Egyes helyszíneken egy értékes nyersanyagot, az Eleriumot gyűjtögethetjük, míg a másk a különös szárazföldi aktivitás miatt lesz érdekes. A küldetések "kvázi valós időben" folynak, kimenetelük pedig "bizonytalan".

 

Sose leszünk magányosak, mindig lesznek társaink, bár arról egyelőre nem esett szó, hogy valami jó kis csapatalapú, kooperatív lehetőséggel felvértezve érkezne az XCOM. Az Xbox Magazine-nak demózott verzióban Jonas és Frank ügynökkel ismerkedhettünk meg, a csapat pedig épp Arizona felé tartott, a helyszínre érve pedig hátborzongató élmény fogadta az ügynökeket. Teljesen kihalt Flagstaff városa, így életjelek után kutatva Carter előkapott egy detektort, ami az idegenek mozgását is érzékeli.

 

Hamarosan újabb infókkal jelenetkezünk, addig is lessétek meg a játék első hivatalos képeit, amit a szokásos helyen találtok! Az XCOM PC-re és Xbox 360-ra készül, megjelenési dátum egyelőre nincs.

Translate »