Oldal kiválasztása

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light – Ősztől Európában is

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light – Ősztől Európában is
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Final Fantasy: The 4 Heroes of Light idén ősszel debütál nyugaton, jelentette be a Square Enix. A kizárólag Nintendo DS-re fejlesztett szerepjáték egy évvel a japán premierjét követően mutatkozik be az öreg kontinensen.

A Final Fantasy: The 4 Heroes of Light főszereplője egy tizennégy éves fiúcska, Brandt, akit a Horne királyság uralkodója felkér, hogy szabadítsa ki legkisebb lányát a Witch of the North fogságából. Protagonistánk felkerekedik tehát, hogy visszahozza a hercegnőt a király kérésére egy klasszikus, régi vágású szerepjáték-kőrítésben.

 

A játékban fontos szerephez jut a négyes szám, ugyanis ennyi főből tevődik majd ki a csapatunk a sárkányok, a királyok, a hercegnők és a boszorkányok meséjében, valamint lesz négyfős multizási lehetőség beépítve, szintén a négyes szám jegyében. A Final Fantasy: The 4 Heroes of Light a korabeli Final Fantasy epizódok stílusa előtt tiszteleg, a Nintendo DS-en megvalósítható vizuális szint maximális kiaknázásával. A Square Enix jelentése szerint a szerepjáték ősz magasságában jelenik meg a nyugati régiókban.

Translate »