Oldal kiválasztása

Microsoft – Robbie Bach visszavonul

Microsoft – Robbie Bach visszavonul
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Robbie Bach, a Microsoft konzolokat is magában foglaló, Entertainment and Devices Divisionjének elnöke visszavonul a redmondi cégnél végzett munkájától, hogy családjának szentelhesse idejét.

Robbie Bach a bejelentésében állítja, Steve Ballmer, Andy Lees és Don Mattrick a jövőben is extravagáns szórakozást fognak nyújtani a felhasználóknak, ő pedig személyesen megköszöni a Microsofttal eltöltött hosszú éveket, mialatt irodákat nyitottak, szolgáltatásokat és konzolokat indítottak útjukra. Hatalmas arcokkal adódott módja együtt dolgozni a több mint húsz esztendő leforgása alatt, a jövőben viszont a családjával és non-profit munkájával kíván még több időt eltölteni.

 

A Microsoft hivatalosan megerősítette, hogy Robbie Bach mellett, J Allard, a Design and Development for E&D alelnöke is kilép a cégből tizenkilenc évnyi szolgálatot követően, utóbbi úr azonban tanácsadói minőségben működik tovább együtt a redmondi óriással. Bach felmondása ősszel lép érvénybe. Don Mattrick, Andy Lees és Steve Ballmer tovább folytatják munkájukat a Microsoftnál. Sok sikert és boldogságot kívánunk a jövőben.

Translate »