Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: CoD: Modern Warfare 2 – Resurgence Pack infók

FRISSÍTVE: CoD: Modern Warfare 2 – Resurgence Pack infók
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tegnapi bejelentés követően ma délelőtt az Activision lerántotta a leplet a második Modern Warfare pályacsomagról. A részletekért fáradjatok beljebb!

A csomag első részleteit az Infinity Ward közösségi menedzsere, Robert Bowling jelentette be, aki Major Nelsonnak folytatott beszélgetése során elárulta, a pakk összesen öt térképet fog tartalmazni, melyből három lesz teljesen új, kettő pedig a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata lesz. Az öt pálya ismét 1200 MS pontba, azaz 15 dollárba fog kerülni.

 

A Carnival egy elhagyott vidámpark lesz, ahol rengeteg kiváló állásból vadászhatnak áldozataikra a mesterlövészek. A kissé lepukkant helyszínt eredetileg az első pályacsomagban szerették volna bevetni, de a fejlesztőknek több idő kellett a polírozáshoz. A témának megfelelően hatalmas hullámvasútak, egyéb szórakozásra alkalmas kis bódék és dodzsemek színesítik majd a pályát. A másik új térkép a Trailer Park lesz, ami pont ellentéte a Carniválnak, itt ugyanis szűk folyosókbál álló terepen kell helytállnunk. Az egész térkép erősen hajaz mad az egyjátékos módban látott Boneyardra, ahol lakónegyedekben kellett gerillaharcot vívnunk. A Fuel a nevéből adódóan egy olajfinomítón játszódik majd, és alapvetően kész részre bontható a térkép. Az egyik fele egy hatalmas, szabadszemmel jól belátható rész lesz, ahol a mesterlövészeknek kedveznek, a másik fele azonban raktárépületekkel lesz megtüzdelve, ahol a szemtől szembeni küzdelmek vezetnek majd sikerre. Bowling elmondása szerint a pálya erősen hajaz a CoD 4-ből ismert Overgrownra.

 

Az előző Modern Warfare-ből a kisvárosi Striker, valamint a Vacant tér majd vissza.

 

Frissítve: 2010.05.14. 20:19:06

 

Befutottak a csomag első állóképei is. Tessék ellátogatni a galériába!

Hozzászólások

Translate »