Oldal kiválasztása

PoP: The Forgotten Sands – Launch trailer

PoP: The Forgotten Sands – Launch trailer

Befutott a jövő héten bemutatkozó, legújabb Prince of Persia: The Forgotten Sands utolsó mozgóképes anyaga, ami röviden összefoglalja, mire is számíthatunk.

A Prince of Persia: The Forgotten Sands története a The Sands of Time és a Warrior Within között játszódik. Főhősünk ezúttal Azadot hátrahagyva bátyja pompás királyságába, Malikba látogat el, azonban megérkezésekor szörnyű látvány fogadja. Fosztogatók és banditák tartják fenyegetésben a várost, az erődöt védő őrség pedig az utolsókat rúgja, így mi magunk is kénytelenek vagyunk segédkezni a támadások visszaszorításában. Idő közben felfedezünk egy ősi tárgyat, melynek eredete teljesen ismeretlen, de talán ez lehet a birodalom, és a mi túlélésünk kulcsa is. A választ a Herceg bátyja próbálja megtalálni, aktiválja az ősi eszközt, amivel ugyan a korábbi fenyegetést sikerül megszüntetni, az így feltámasztott homokhadsereget azonban képtelenség megállítani. A mi feladatunk tehát nem más, mint a testvérünket sújtó ősi átkot megtörni, a birodalmat ostromló titokzatos erőket pedig az ősi Időhomok erejét felhasználva megállítani.

 

Prince of Persia: The Forgotten Sands jövő héten pénteken mutatkozik be, egyelőre csak konzolokra, a PC-s verzió ugyanis csak júniusban mászik fel a polcokra.

Translate »