Újabb Kane & Lynch 2: Dog Days többjátékos módról rántja le a leplet a Square Enix és az IO Interactive. A Fragile Alliance a kapzsiságról, az árulásról és a bosszúról fog szólni.

A játékmódban – állóképek itt – hét csapattársunkkal karöltve kell egy jól őrzött bankot kirabolni, amire összesen négy perc áll majd rendelkezésünkre. A játékot végül az nyeri, aki három kör után a legtöbb pénzt tudta zsebre vágni. Ez így elsőre nem hangzik túl érdekesnek, így a készítők egy apró csavart dobtak be. Rablóként mindenki egyenlően elosztott pénzen osztozik, azonban mindenki eldöntheti, megelégszik-e ennyi pénzmaggal, vagy esetleg a küzdelem megnyerése érdekében elárulja-e barátait. A kapzsiságnak nincsenek határai, akár mind a hét csapattagunkat hátba támadhatjuk, de minden egyes megölt tag rendőrként éled újjá, akik bónuszpontokért vadásznak majd ránk.

 

A fejlesztők ígérik, nagyon élethű és interaktív lesz az egész, járókelőket és védtelen civileket használhatunk majd élő pajzsként, egy pontatlan lövést követően akár a földön fekve is célozhatunk, illetve nem kevés robbanóanyag is segítségünkre lesz. A játék augusztus 27-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás