Oldal kiválasztása

Az LG-vel szövetkezik a Microsoft – Irány a 3D

Az LG-vel szövetkezik a Microsoft – Irány a 3D
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tovább mélyítik a barátságot az amerikaiak és a dél-koreaiak, ugyanis a redmondi óriás lepaktált az LG-vel, a világ egyik legnagyobb televízió készülékeket gyártó márkájával. A cél a hamarosan bevezetésre kerülő 3D népszerűsítése.

Újabb evolúción esnek át a tévékészülékek, a sok-sok éve használt SD felbontást nemrég a HD Ready (720p) és a Full HD (1080p) váltotta le, a hagyományos technológiákat pedig hamarosan a térbeli megjelenítők küldik nyugdíjba. A PlayStation 3 a közelmúltban készült fel egy szoftverfrissítéssel a térbeli megjelenítésre, mellé pedig a gyártó Sony Bravia televíziókat ajánl majd a vadonatúj 3D kompatibilis kínálatból.

 

A Microsoft-nak ugyan nincs tévégyára, éppen ezért kiszemelt magának egyet, ennek eredményeképpen az LG-vel fognak együtt dolgozni a technológia népszerűsítéséért. Az Xbox 360-at szintén képessé teszik a háromdés megjelenítésre, hogy azok hamarosan alkalmasak legyenek lekezelni a júniusban érkező, térbeli vizuális tulajdonságokkal felruházott játékokat. A megállapodás kezdetekben Dél-Koreát érinti majd, siker esetén pedig kiterjesztik a partnerséget "Asia-Pacific" térségére is.

Translate »