Oldal kiválasztása

Call of Duty: Black Ops részletek

Call of Duty: Black Ops részletek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mark Lamia, a Treyarch fejese az USA Today-nek adott interjúban árult el újabb részleteket a pár hete bemutatott új Call of Duty-ról, a hidegháború ideje alatt játszódó Black Ops-ról.

Az első és legfontosabb, hogy megerősítést nyert, biztosan lesz kooperatív játéklehetőség a Black Ops-ban, mégpedig 2-4 fő részére, bár Lamia az interjúban elárulta, a játék szóló módja alapvetően két fő részére lett szabva. Természetesen a játékmód online is játszható lesz.

 

Az is biztossá vált, hogy a trailerben látott SR-71 Blackbird típusú gépet sajnos nem vezethetjük, mégis a repülőn tartózkodva teljesítünk majd egy küldetést, ugyanis a földön harcoló társainkat kell irányítanunk, mégpedig oly módon, hogy a harctéren csak oda kell klikkelnünk, ahova szeretnénk, hogy csapataunk tagjai menjenek.

 

Egy új fegyver is lelepleződött, a beszélgetés során ugyanis szóba került a nyílpuska, amit az egyik titkos küldetés alatt, az Urál hegységben vethetünk majd be. A nyílpuskához kétféle lőszer lesz használható: az egyik a sima, mezei nyíl, míg a robbanónyilakkal hatalmas káoszt és robbanásokat idézhetünk majd elő.

 

Translate »