Oldal kiválasztása

Dead Space 2 – Magyarázat Isaac jellemének változására

Dead Space 2 – Magyarázat Isaac jellemének változására
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mint ismeretes, a Dead Space 2 visszatérő hőse, Isaac Clarke a folytatásban már beszélni is tud majd, a Visceral pedig ma magyarázatot adott a változtatásra.

Múlt héten végre mozgás közben is megleshettük a Dead Space második epizódját, a videóból pedig kiderült, mérnökünk új ruhája nem csak dögösebb lett, hanem még hasznosabb kütyükkel és lehetőségekkel is felvértezte hordozóját, Isaac ugyanis most már képes lesz repülni. A főszereplő nem csak ezen a téren esik át változásokon, a Visceral ugyanis végre hangot is társít az első részben végig néma Clarke-hoz.

 

A csapat ugyanis úgy döntött, az első résszel szemben nem leszünk mindig egymagunkra utalva, így a második rész bizonyos küldetései alatt találkozni fogunk a Sprawl űrkolónia egyes túlélőivel, akikkel karöltve kell majd menteni az irhánkat. A Visceral úgy döntött, a történetmesélés fejlődése maga után vonja, hogy az oldalunkon lévő NPC-kkel szóba elegyedjen Isaac, így sokkal több interakcióra számíthatunk majd. Hogy ki lesz a mérnök szinkronhangja, még nem ismert.

Translate »