Oldal kiválasztása

Fekete Wii-t Észak-Amerikának?

Fekete Wii-t Észak-Amerikának?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Néhány tengerentúli áruházlánc listája szerint május második hetében észak-amerikai partokat, illetve boltokat ér a Nintendo Wii elegáns, fekete gúnyába öltöztetett változata.

Az eddig csak fehér színben tündöklő Nintendo Wii az értesülések szerint elegáns fekete ruházatban is megvásárolható lesz a tengerentúlon, méghozzá nagyon hamarosan, május második hetétől. A tippet olyan ismert áruházláncok munkatársai dobták, mint a Target, a GameStop, vagy a Future Shop. A listáik szerint a fekete masina május kilencedikétől kerül forgalomba Észak-Amerikában, majd ezt követi egy május huszonharmadikai launch Kanadában.

 

A dobozban egy fekete Wii konzol, egy Wii Sports Resort szoftver és egy Wii MotionPlus kiegészítő kap majd helyet és kétszáz dollárért vesztegetik a konzolokkal is foglalkozó üzletek. A japánoknál már tavaly nyár óta kapható a fekete színezetű Nintendo Wii, így számukra cseppet sem újdonság a dolog, odaát viszont minden bizonnyal öröm közepettte fogadják az elegánsabb megjelenésű masinát. A Nintendo of America nem volt hajlandó megerősíteni a híreket, így kéretik pletykaként tudomásul venni.

Translate »