Oldal kiválasztása

Marvel Vs. Capcom 3 – Régóta készül már

Marvel Vs. Capcom 3 – Régóta készül már
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bár pletykákat és szándék kinyilatkoztatásokat is régóta hallottunk felőle, a Marvel Vs. Capcom 3 valóban jó ideje termelésben van, tudtuk meg a japán illetőségű producertől, Ryota Niitsuma-tól.

A kétdimenziós éra egyik legkiválóbb – cross-over bunyós – kategória képviselője, a Marvel Vs. Capcom folytatást kap, méghozzá valami egészen nagy volumenűt, immáron ez hivatalos tény, nincs apelláta. A számos pletyka után a Capcom végre beismerte, majd a Captivate-en be is jelentette a franchise harmadik darabját, amely 2008 óta volt már termelésben, derült ki a producer, Ryota Niitsuma nyilatkozatából. 

 

Két éve fejlesztik a jövő tavasszal befutó címet, a késlekedés mögött pedig némi bürokrácia állt, ugyanis a Capcomnak újra meg kellett szereznie a Marvel jogait az elkészítéséhez, mesélte, Ryota Niitsuma. A játékban harmincnál is több karakter vonul majd fel és PlayStation 3, valamint Xbox 360 verziókat is kap. Várjuk, mint a megváltót, bízva abban, hogy egy napom az SNK-s arcokkal is összecsaphatunk a másik legendás cross-over sorozat esetleges újabb tagjának képében.

Translate »