Az Imageepoch és a Capcom legújabb, rendhagyó szerepjátéka egy hangulatos videóval szeretne figyelmet, majdan vásárlókat toborozni magának. A PlayStation Portable exkluzív móka nem csak jól fest, de újít is.

A Last Ranker egy érdekes próbálkozás lesz, ugyanis a produkció megkísérli vegyíteni a körökre osztott szerepjáték jellegzetességeit a szabad csépelés koncepciójával, ahol célunk, hogy első számú harcossá váljuk a sorban. A ranglista hosszú, ha győzünk, feljebb kúszunk, ám ha kikapunk, visszaesünk a legjobb harcosok listáján. A Last Rankerben a főhős, Zig mellé nem csatlakozik tradicionálisan kompánia, egyedül lesz, magára utalva a harcokban.

 

A cuccot már bevált veteránok tákolják össze, úgy, mint a Devil May Cry 4-en is dolgozó karakter dizájner, Tatsuya Yoshikawa, vagy a szkenárió-író, Kazushige Nojima (Kingdom Hearts), de a rendezői székben sem akárki ücsörög ám, Kazuya Niinou terelgeti a munkálatokat, kinek neve az Etrian Odyssey kapcsán lehet még ismerős. A zenékért Yoko Shimomura felel, aki szintén nem kisebb franchise-on dolgozott, mint a Kingdom Hearts a teljesség igénye nélkül. A videót is mutatjuk, hiszen pont azért gyűltünk ide egybe. Bízunk egy esetleges európai verzió megjelenésében is. Miért? Lentebb a válasz.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás