Oldal kiválasztása

Batman: Arkham Asylum 2 – Jégcsap és Talia al Ghul is szerepel

Batman: Arkham Asylum 2 – Jégcsap és Talia al Ghul is szerepel
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap jeleztük, Kétarc biztosan szerepelni fog a Batman: Arkham Asylum folytatásában, ma reggel pedig az is kiderült, Mr. Freeze és Ra al Ghul lánya Talia al Ghul is a rosszfiúk oldalát erősíti.

Tegnap Batman szinkronhangja, Kevin Conroy szólta el magát a chicagói C2E2 képregény-kiállítás egyik prezentációján, ahol Conroy megerősítette, Kétarc biztosan benne lesz a Batman: Arkham Asylum folytatásában, ma reggel pedig két további szinkronszínész tett félreérthetetlen kijelentéseket.

 

Egy másik hangadó, Maurice LaMarche a GeekCast Radio podcastjának adott interjúban mesélt aktuális munkájáról, és ekkor derült ki, hogy ő szólaltatja majd meg Mr. Freeze-t, azaz Jégcsapot, akinek játékban betöltött szerepéről azonban nem szeretett volna részleteket elárulni. Jelenleg annyi biztos, hogy egy nagyon, de nagyon "mérges" ellenfélként bukkan majd fel a jeges főgonosz, aki a játék egy bizonyos szakaszában igazán rokonszenves karakterként bukkan majd fel. LaMarche-tól amúgy nem áll távol a szinkronszínészet, korábban az Animaniacs sorozatban Brain, a The Real Ghostbusters-ben pedig Egon Spengler hangjaként hallhattuk munka közben.

 

Szintén egy szinkronszínésznek köszönhető egy másik elszólás, ugyanis Stana Katic, az ABC-n nagy sikerrel futó Castle sorozat sztárja saját Twitter oldalán jelentette be, hogy ő kelti életre majd Ra al Ghul lányát, Talia al Ghult.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »