Oldal kiválasztása

Pachter – 300 dolláros X360 Slim, Natallal és 250-es HDD-vel

Pachter – 300 dolláros X360 Slim, Natallal és 250-es HDD-vel
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője ismét találgatásokba és jóslásokba bocsátkozott. Az úriember pedig úgy véli, még az idén megérkezhet az év eleje óta pletykált X360 Slim, ami mellé Natalt és egy 250-es merevlemezt is csomagol a Microsoft.

Az elemző szerint még az ősszel megkezdi a Microsoft a konzoljai árának nyisszantását, és feltételezhetően a most kapható Elite 300 dolláros árán kínálja majd a nagyobb merevlemezzel felvérzett, feltehetőleg 250 GB-os HDD-vel megfejelt gépeit. Pachter azonban úgy véli, erre csak akkor kerülhet valójában sor, ha a redmondiak komoly piaci részesedést veszítenek a Sony-val szemben, így sokkal valószínűbb, hogy a Microsoft valami egészen mással, igazi meglepetéssel rukkol majd elő a Natal megjelenésekor.

 

Pontosan ezzel cseng össze a Wedbush Morgan elemzőjének másik előrejelzése, ami szerint idén az X360 karcsúsított verziója is hadrendbe áll, ráadásul egy Natallal és a már említett nagyobb tárhelyet kínáló merevlemezzel egybecsomagolva érkezhet az új kiszerelés. Ha a Sony nem kezd őrült árcsökkentésbe, akkor a vizió szerint ez a verzió is változatlan áron, azaz háromszáz dollárért lenne hazavihető.

Translate »