Oldal kiválasztása

Star Wars: Battlefront Online – Törölték a projektet?

Star Wars: Battlefront Online – Törölték a projektet?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Kotaku információ szerint a Battlefront harmadik részének is tekinthető Star Wars: Battlefront Online munkálatai leálltak, a LucasArts ugyanis törölte a projektet.

A Battlefront harmadik részét sokáig a tavaly megszűnt Free Radical Design készítette, a stúdió bezárásával azonban a játék is veszélybe került, a LucasArts pedig nem akarta feladni a projektet. A Kotaku év elején megjelent információ szerint a SOCOM: Confrontationnel korábban már bizonyított Slant Six Games-t bízták meg a további munkálatokkal, bár ezt sosem erősítette meg a kiadó.

 

Ezúttal ismét a Kotaku jelentkezett egy pletykával, a magazin ugyanis belső forrásokra hivatkozva állítja, a Slant Six Games-t is levették az azóta Star Wars: Battlefront Online néven futó játékról. Pontosabban törölték az egész fejlesztést, a LucasArts ugyanis most jött rá, a játék premierjének évében, azaz 2011-ben rengeteg Csillagok háborúja témájú cím fog megjelenni, és nem akarnak saját maguknak konkurenciát állítani. A forrás állítja, amikor világossá vált, hogy idén már nem készül el a csapat a játékkal, a kiadó törölte azt, a csapatot pedig felszámolták.

 

A stúdió bezárását a kiadó vezérigazgatója, Brian Thalken is elismerte, bár a Gamespotnak adott interjúban megjegyezte, amint lehetséges, vissza szeretnék hozni a csapat tagjait.

Translate »