Oldal kiválasztása

Breach – PC-re kicsit később

Breach – PC-re kicsit később

A Six Days in Fallujah körüli hercehurca után a héten ismét hallatott magáról az Atomic Games, a csapat ugyanis bemutatta új, kizárólag digitális úton megvásárolható játékát, a Breach-et.

Az első infók majd megjelent képek és videók után újabb részletek láttak napvilágot a játékról, az Atomic Games illetékesei ugyanis az éppen zajló PAX East rendezvényen népszerűsítik játékukat. A Breach egy kizárólag digitális úton beszerezhető cím lesz, mely valamikor a nyáron fog megjelenni az Xbox LIVE Arcade-on és a PlayStation Networkön, majd hat héttel később, PC-re is elérhető lesz a kizárólag többjátékos módra kihegyezett produkció. A Breach 15 dolláros áron lesz hazavihető, kezdetben négy pályát fog tartalmazni, azonban ez később kettővel fog kiegészülni, feltéve, ha sikerül teljesíteni a közösség számára kitalált célokat.

 

A játék egyik legnagyobb ismérve a környezet aprólékos pusztításában rejlik majd, a csapat ugyanis ígéri, a Bad Company 2-ben és Red Faction: Guerillában látott pusztítást is kivitelezhetünk a játékban. A csapat elnöke úgy nyilatkozott, teljes fizikai szimulációt fognak alkalmazni, így akár egyetlen tégla kilövésére is képesek leszünk. A pergős küzdelmek során fontos szerep jut a fedezékeknek is, de a folyamatosan változó körülmények miatt ezek használatával érdemes óvatosan bánni.

 

Összesen öt karakterosztály közül választhatunk a mérkőzések kezdetén, melyek közül egyik nem lesz azonnal elérhető, azt ugyanis idővel fel kell oldanunk. Mindegyik frakció egyedi fegyverzettel és kiegészítőkkel fog rendelkezni, ezekből összesen 12 áll majd rendelkezésünkre. Tapasztalati pontokat gyűjtögethetünk, amiket újabb csúzlik, felszerelések vagy perkek vásárlására költhetünk. A produkció maximum tizenhat játékost fog egy pályán és egy időben online összeengedni, a négy térkép valamelyikén, ahol négy játékmód (Infiltration, Convoy, Operations, Team Deathmatch) hivatott szórakoztatni a puffogtatni vágyókat.

Translate »