Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed – Készült egy előző generációs verzió is

Assassin’s Creed – Készült egy előző generációs verzió is
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A UbiSoft Montreal egy korábbi munkatársa egy interjúban arról számolt be, hogy a boltokba került PS3-as és X360-as Assassin’s Creed mellett egy előző generációs konzolokra fejlesztett verzió is készülőben volt.

Jonathan Jacques-Belletete jelenleg az Eidos Montreal csapatát erősíti és a Deus Ex: Human Revolution munkálataiból veszi ki a részét, azonban évekkel ezelőtt a UbiSoft Montrealnak dolgozott, ahol művészeti vezetőként az Assassin’s Creed fejlesztését felügyelte.

 

Belletete állítása szerint azonban nem az általunk ismert, X360-ra, PC-re és PS3-ra megjelent Assassin’s Creed volt az egyetlen fejlesztés alatt álló játék a csapatnál, a stúdió ugyanis a jelen generációs, konzolos verziókkal párhuzamosan egy Xbox-os és PS2-es kiadványon is dolgozott, meglepően kis létszámú csapattal. A volt munkatárs állítja, az az Assassin’s Creed is nagyon jó játék lett volna, azonban minden porcikájában eltért az általunk megismert verzióval. Teljesen más történet, környezet, korszak és ellenfelek jellemezték, de a UbiSoft végül törölte a projektet.

Translate »