Oldal kiválasztása

Prince of Persia – A God of War komoly ellenfél

Prince of Persia – A God of War komoly ellenfél
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A UbiSoft animációs direktora, Jan-Erik Sjovall a minap egészen érdekes kijelentést tett a Prince of Persia kapcsán, az úriember ugyanis úgy véli, a God of War rengeteg rajongott szipolyozott el a sorozat elől.

Az új Prince of Persia közelgő megjelenése kapcsán egyre sűrűbben nyilatkoznak a UbiSoft munkatársai, így történhetett meg, hogy a CVG-nek sikerült elkapnia a sorozat animációs direktorát, Jan-Erik Sjovallt, aki érdekes kijelentést tett, ugyanis szerinte a nemrég trilógiává bővült God of War rengeteg rajongót happolt el a Prince of Persia sorozat elől. Sjovall úgy véli, Kratos három részes bosszúhadjáratában a kihívások és a brutalitás párosa volt a siker kulcsa, ezzel szemben a Herceg kalandjainak harcolós, ügyességi és fejtörő szekvenciái közel sem nyújtottak akkora megpróbáltatást a játékosoknak.

 

A UbiSoft természetesen szeretne ezen változtatni, de a jó öreg formulához biztosan nem nyúlnak bele, azonban a régi eszközökből szeretnének többet és izgalmasabbat nyújtani. A nagy feladat a május 20-án megjelenő Prince of Persia: The Forgotten Sands-re hárul.

Translate »