Oldal kiválasztása

Formula 1 2010 – Részletek a multiplayer módról

Formula 1 2010 – Részletek a multiplayer módról
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Paul Jeal, a játék producere elhintette a Formula 1 2010 többjátékos módjának első konkrétumait, így részleteket ismerhettek meg a játékmódokról és egyéb érdekességekről.

Kezdenek felpörögni az események a Formula 1 2010 HD-s verziója körül, a Codemasters ugyanis napról napra friss infókkal áraszt el minket. Az első képek és első, in-game jeleneteket is tartalmazó fejlesztői napló után a hivatalos Forma 1 játék többjátékos módjáról is megtudhatunk ezt-azt.

 

Az első részleteket a játék producere, Paul Jeal hintette el. Az úriember elárulta, három többjátékos módot kapunk, melyek egyike a gyors versenyekhez hasonlítható körözgetés lesz, ahol a lehető legjobb időket kell teljesítenünk, az endurance módban nyolc kört kell teljesítenünk, kötelező kerékcserével megfejelve. A harmadik mód érdekessége, hogy saját magunk kreálhatjuk a szabályokat, így akár a tavalyi esztendő monszun áztatta Maláj nagydíját is szimulálhatjuk. A tervek szerint a játékmódok összesen tizenkét játékost tudnak majd egyszerre kezelni.

Translate »