Oldal kiválasztása

Lips: I Love The 80s kedvcsináló

Lips: I Love The 80s kedvcsináló
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Befutott a Microsoft és az Inis közös karaoke játékának, a Lips legújabb mellékágának, a retro hangulatot idéző Lips: I Love The 80s-nak az első videója.

A “Lips: I Love The 80s” című játék, a nagysikerű “Lips” sorozat folytatása, 2010 április 2-án kerül a hazai üzletekbe. Az új rész megidézi a furcsa frizurák és a hatalmas válltömések uralta, discolázban égő 80-as éveket.

A fiatalabb Xbox 360 tulajdonosok egy igazi retro válogatással bővíthetik Lips gyüjteményüket, az idősebb korosztály pedig nosztalgiával idézheti meg korai, bulizós éveit.

A játékban 40 sláger kapott helyet, olyan mindenki által jól ismert számokkal, mint a Forever Young az Alphaville-től, Let’s Dance David Bowie-tól vagy a Boys Don’t Cry a The Cure-tól.

A Lips: I Love The 80s szoftver 9990 forintért, a vezetéknélküli mikrofonnal szállított kiszerelés pedig 12990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható. A játék kompatibilis a Lips, a Rock Band és a Guitar Hero játékokhoz mellékelt vezetékes és vezetéknélküli mikrofonokkal is.

Translate »