Oldal kiválasztása

GDC 2010 – Fable III gameplay

GDC 2010 – Fable III gameplay
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tegnapi képek és infók után Molyenux rövid bemutatót tartott a GDC-n egybegyűlt újságíróknak, ahol mozgás közben is megtekinthető volt az ősszel érkező Fable 3.

Molyneux a kérdezz-felelek során elárulta, a Fable 3 kapcsán bőven van még mit bejelenteniük, és az idei E3-on leplezik le a játék harmadik olyan újítását, ami alapvetően sokkolja a rajongókat. A tavalyi GAMESCom-on az új célt, és annak eléréséhez szükséges szabályrendszert mutatta be a Lionhead, vagyis hogy Albion trónját megszerezve kell vezetnünk birodalmunkat. Mi dönthetjük el, milyen törvényeket és szabályokat hozunk, döntéseinknek pedig komoly súlya van. Az idei X10-en mutatkozott be a második komoly ficsőr, a személyes kapcsolatok elmélyülése, mellyel az emberi érzelmek minél hitelesebb ábrázolása a cél, míg a harmadik újdonságot a már említett E3-on mutatja majd be Molyneux és a Lionhead.

 

A bejelentett PlayStation Move-ról is megosztotta véleményét, mely szerinte a Sony részéről nagy lépés előre, a Natalhoz képest azonban közel sem akkora, mint azt esetleg sokan gondolják. Az innováció hiánya és a túlságosan precíz irányítás miatt alapvetően nem a casual réteget célozza meg a kiegészítő, és ez a későbbiekben akár gond is lehet a Sony számára. Természetesen, mint fejlesztő kíváncsi a kiegészítőre, szeretné alaposabban is szemügyre venni, mint vásárló azonban nem lett annyira meggyőzve, hiszen a Wii MotionPlus technológia lett lekoppintva, ami így kicsit összezavarhatja a vevőket.

 

 

 

Translate »