Oldal kiválasztása

GDC 2010 – Ghost Recon: Future Soldier részletek

GDC 2010 – Ghost Recon: Future Soldier részletek

Napvilágra kerültek a pár héttel ezelőtt leleplezett Ghost Recon: Future Soldier első konkrétumai, így végre az is körvonalazódni látszik, mit is takar a Future Soldier név.

Az Official PlayStation Magazine aktuális számában jelentek meg a pár héttel ezelőtt bemutatott Ghost Recon: Future Soldier első konkrétumai, így a történetről, a főhősökről és a jövő katoná jelzőről is megtudhatunk ezt-azt.

 

A játék története tíz-tizenöt évvel a legutóbbi Advanced Warfighter után játszódik, az ellenfél pedig egy orosz ultra-nacionalista csoport lesz, akik sikeresen döntötték meg az aktuális orosz államot és távolították el a vezetői székből a vezetőket, köztük az elnököt is.

 

A Ghost Recon csapatát alakító "jövő katonái" spéci felszerelésekkel lesznek ellátva, a magazin szerint pedig lábakkal felszerelt F16-osokról" beszélhetünk. Képesek lesznek álcázni magukat, eltűnni az ellenfelek szemei elől, páncélozott drónok támogatják őket, a mozgásukat és teherbírásukat pedig lábra erősíthető exoskeleton segíti. Mindezt azt eredményezi, hogy gyorsabban tudunk mozogni a csatatéren, ahol a osztag-irányítás helyett egy négyfős kooperatív módot kapunk a UbiSofttól. A karakter-osztályok speciális képességekkel lesznek felruházva, így a mesterlövészek szívverés-szenzorral lesznek felszerelve, a Recon-ok optikai álcát kapnak, a Commando-k pedig vállról indítható rakétával apríthatnak.

Translate »