Oldal kiválasztása

Brave Arms – Online FPS indul a Facebookon

Brave Arms – Online FPS indul a Facebookon

Az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon nem újkeletű egy-egy új játék felbukkanása, azonban online shooterről eddig még nem hallottunk. Hamarosan ennek is vége, mert készül a Brave Arms.

Lassan önálló platformként fogjuk kezelni a Facebook közösségi oldalt, hiszen a rengeteg egyéb tartalom és barátaink összegyűjtése mellett a honlap egyik legnagyobb erősségének a különböző online, ingyenesen játszható, addiktív játékok számítanak. Ezek közül jelenleg a legismertebb és legnépszerűbb a Farmville és a Mafia Wars, azonban már javában készül a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization adaptáció, illetve hamarosan a shooterek is teret hódítanak maguknak, ugyanis úton van az első online lövölde, a Brave Arms is.

 

A játék készítői a Brave Arms készültével egy új játékstílus megteremtésével is próbálkoznak, a játék ugyanis besorolása szerint a "social shooter" kategória első jeles képviselője lehet. A Brave Arms egy teljesen 3D-ben pompázó FPS-nek ígérkezik, melyben a Team Fortress 2-re hajazó, rajzolt hősökkel indulhatunk csatába a virtuális térben. A játék során pontokat gyűjtögethetünk, amiket felhasználva extra tárgyakat vásárolhatunk a Brave Arms boltjában. A készülő shooter elméletileg ingyenesen használható lesz, de nem kizárt, hogy a későbbiekben mikrotranzakciókból próbálja majd fenntartani magát. További részletek a hivatalos oldalon, az első látnivalók pedig a szokásos helyen.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »