Oldal kiválasztása

CryTek – Készül a csapat MMOFPS-e?

CryTek – Készül a csapat MMOFPS-e?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A CryTek online FPS terveiről már korábban is beszámoltunk eme oldal hasábjain, de a bejelentetlen projektről a csapat egyelőre mélyen hallgat. Most újabb bizonyítékok láttak napvilágot az MMOFPS létezéséről.

Yegor Bondar önéletrajza szerint jelenleg a UbiSoft alkalmazásában áll, de 2008 novemberétől egészen 2009 júliusáig a CryTek Kiev alkalmazásában állt, ahol játék- és pályadizájnerként dolgozott egy bejelentetlen “Online MMO FPS" játékon. Bondar korábban a Far Cry és a Crysis fejlesztésében is aktívan részt vett, tehát akár valóságalapja is lehet a CV-ben feltüntetett adatoknak.

 

A CryTek MMOFPS-éről nem először hallatunk, ugyanis tavaly októberben a cég egyik munkatársa árulta el, hogy Project W címmel dolgoznak első online FPS játékukon, amit eredetileg 2009 végére ígért az ismeretlen forrás. Ebből nem lett semmi, de a frankfurti anyacég az ukrán divíziót nemrég egy komolyabb projekttel bízta meg, ami akár a szóban forgó masszívan multiplayer online alkotás is lehet. A szóbeszédek hitelét az is erősíti, hogy az Aion premierje után egyértelművé vált, hogy az NCSoft terméke sikeres, a CryEngine valóban képes zökkenőmentesen futtatni egy MMO-t, így nem kizárt, hogy hamarosan hivatalos bejelentésre is sor kerül.

Hozzászólások

Translate »