Oldal kiválasztása

Call of Duty 7 – Előfizetéses rendszerrel?

Call of Duty 7 – Előfizetéses rendszerrel?
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Activision vezetősége érdekes irányba szeretné elvinni egyik legsikeresebb franchise-át, a Call of Duty-t, ugyanis nem kizárt, hogy az idén megjelenő új epizód már előfizetéses rendszerben lesz csak játszható.

A Call of Duty sorozat jövőjéről is szó esett az Activision hajnalban véget ért pénzügyi konferenciáján, ahol Mike Griffith nem győzte hangúlyozni, hogy a most működő rotációs rendszerrel abszolút meg vannak elégedve, céljuk pedig, hogy minden évben legalább egy Call of Duty-t ki tudjanak préselni magukból, ami a két éves fejlesztési ciklusnak köszönhetően magas minőséget képvisel.
 
Bobby Kotick, az Activision vezére pedig már a korábban is pedzegetett új online üzleti modell új Call of Duty-ban való bemutatkozásáról beszélt, persze mindenféle konkrétum nélkül. A beszéd során elhangzott kulcsmondat azonban a következő: „Ha belegondolnak abba, hogy milyen sikereket értünk el az előfizetéssel más játékokban, rájöhetnek arra, hogy merre is akarjuk vinni ezt a franchise-t." Vagyis hivatalosan még mindig nincs kimondva, de nem kizárt, hogy havidíjas formában fog továbbműködni a Call of Duty.
Translate »