Oldal kiválasztása

EPIC – Unreal Engine 3 iPhone-ra

EPIC – Unreal Engine 3 iPhone-ra
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Epic programozói sikeresen ültették át a mai generáció egyik meghatározó grafikus motorját, az Unreal Engine 3-at iPhone-ra és iPod Touch-ra, amit egy demó formájában az Anandtech munkatársai próbálhattak ki először.

Mark Rein, az EPIC mindenható ura az Anandtech szerkesztőségének mesélt először generációnk egyik legkelendőbb és legjobb grafikus motorjának, az Unreal Engine 3-nak a harmadik generációs iPod Touch-ra, illetve az iPhone 3GS-re átültetett verziójáról. A Gears of War 2-öt is hajtó motor tehát telefonjainkon futó játékokat hajthat meg a jövőben, és ha figyelembe vesszük, hogy ugyanez a motor duruzsol a Batman: Arkham Asylum és a Borderlands alatt is, akkor könnyen elképzelhetővé válik, hogy rengeteg nagygépes játék kap telefonos portot.

 

Rein túl sok részletet nem osztott meg a magazin munkatársaival, inkább egy módosított Unreal Tournament pályán demonstrálta a motor képességeit, amit a januári CES-en egy másik fejlett grafikus gyorsítóval rendelkező telefonon is bemutatnak majd.

Translate »