Oldal kiválasztása

Age of Conan – Teljesen ingyen

Age of Conan – Teljesen ingyen

Örökké tartó trial lehetőséggel próbálja visszacsalogatni elpártolt felhasználóit a Funcom az Age of Conan birodalmába, persze azért vannak megkötések. Részletekért fáradjatok beljebb!

Az Age of Conan megjelenése után szépen lassan, de fokozatosan veszítette el felhasználóbázisának jelentős részét, így az elmúlt hónapokban a Funcom több ingyenes próbajátékkal próbálta visszacsalogatni a játéktól elfordult rajongókat, hiszen folyamatos, kitartó munkával rengeteg hibát küszöböltek ki a premier óta. Az északi csapat ezúttal egy végső nagy kedvezményre adta a fejét, amivel gyakorlatilag örökre szóló ingyenes játékban lehet részed, persze némi megkötések azért vannak.

 

A Funcom ajánlata január 1-ig érvényes, eddig kell ugyanis regisztrálnunk a trial verzióra, aminek további feltétele, hogy a regisztrálást követően természetesen használjuk is hozzáférésünket. A kezünk annyiban van megkötve, hogy kreált hősünkkel mindössze 20-as szintig fejlődhetünk, nem hagyhatjuk el Tortage szigetét, illetve számos kényelmi funkcióval sem élhetünk – például chat. Ettől függetlenül bármennyi karaktert generálhatunk, bármelyik hőssel eljátszogathatunk a 20-as szintig, és ami a legfontosabb, hogy mindezt korlátlan ideig tehetjük meg. A regisztrációs űrlapot itt tudjátok kitölteni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »