Jelenleg is zajlik a Battlefield: Bad Company 2 zárt, PS3 exkluzív béta tesztelése, de a DICE még a teszt lezárása előtt bejelentette a jövő márciusban érkező játék új többjátékos módját

Az EA Redwood Shores stúdiójában mutatta be a svéd DICE és a játékot kiadó kaliforniai csapat a március negyedikére datált Battlefield: Bad Company 2 új többjátékos módját, a Squad Deathmatch-et, illetve egy új játszható térképet, a Laguna Presát.

 

 

A Squad Deathmatch neve eléggé lényegre törő, ugyanis ebben a módozatban a hatalmas csapatban lehetőségünk lesz saját kis mini csapatokba verbúválni a haverokat, így mindig azokkal játszhattunk majd egy szakaszban, akikkel tényleg szívesen puffogtatunk. Természetesen ez némi előnnyel is jár majd, így például ha meglátunk egy ellenfelet, akkor annak pontos helyzetét egyetlen gombnyomással megadhatjuk a többieknek is, de szintén stratégiai előnyt jelent, hogy a brigád bármelyik társát kiválasztva, az ő pozíciójában respawnolhatunk újra.

 

A Battlefield: Bad Company 2 zárt, PlayStation 3 exkluzív bétáját szerkesztőségünk is tesztelte, élményeinkről itt olvashattok, a játék pedig Európában március 4-én jelenik meg, a sorozat történetében először X360 és PS3 mellett már PC-re is. Friss képek a galériában, videó az új módról alant.

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás