Oldal kiválasztása

VGA 2009 – Készül a Green Day: Rock Band

VGA 2009 – Készül a Green Day: Rock Band

A Rock Band széria első mellékága, a The Beatles után kicsit komolyabb vizekre evez a sorozat és a dallamos popdalok helyét a keményebb basszusok és a punk hangulat veszi át.

Már a Spike TV gálaestje előtt tudni lehetett, hogy az egyik meglepetés bejelentés a Harmonix új ritmusjátéka, a Green Day: Rock Band lesz, így a The Beatles után az egyik legismertebb punk zenekar is megkapja a saját játékát. Meglepődtünk? Nem, még annak ellenére sem, hogy a napokban jelentette be az MTV/Harmonix párosa, hogy leépítenek a cégnél, viszont a sorozat első spin-off része, a gombafejek karrierjét bemutató The Beatles: Rock Band megjelenése óta több mint egymillió példányban kelt el.

 

A bejelentésből mindössze annyi derült ki, hogy a csapat legismertebb dalait vonultatja fel a produkció, egyelőre nem tudni, hogy kezdetben hány zenével indít a játék. A leleplezésből kiderült, valamikor 2010-ben fog megjelenni az új ritmusjáték, és X360 és PS3 mellett a már szokásosnak mondható platformokra, PS2-re és Nintendo Wii-re is.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »