Oldal kiválasztása

Modern Warfare 2 launch party a Pólus Center-ben!

Modern Warfare 2 launch party a Pólus Center-ben!

Az idei év legjobban várt játéka a legjobbat érdemli, ezért az ország legnagyobb területű Media Markt-jával közösen ünnepeljük meg ezt a Modern Warfare 2 premierjét, melyre ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt.

A koránkelő és iskolakerülő játékosok már a nyitáskor szembesülhetnek az esemény első fázisával, mivel egy hatméter magas Modern Warfare 2-es mászófal várja azokat a vállalkozó kedvű egyéneket, akik nemcsak a gép előtt ülve rettenthetetlenek, hanem a magasban is megállják a helyüket.  És hogy miért érdemes kockáztatni a szédítő magasságot? A legügyesebb versenyző éjfél után egy MW2-es X360 Elite konzol boldog tulajdonosa lesz.
 
A legügyesebbek akár egy  ilyennel térhetnek haza
 
Természetesen gondoltunk a kevésbé edzett játékostársainkra is (gyanítom, hogy ők lesznek többségben), így délután kettőtől a helyszínen kiállított gépeken multi versenyt rendezünk. A fődíj itt is egy MW2-es Xbox360 Elite konzol lesz, szóval érdemes eljönni és megküzdeni a többiekkel. Nevezni a helyszínen lévő rendkívül csinos hosztesz lányoknál lehet. 
 
A játék november 10-én 00.01 perckor kerülhet legkorábban a vásárlók kezébe, a nyereményeket is ekkor adjuk át. Az első 50 vásárlónak külön meglepetéssel kedveskedik a Media Markt.
 
 
Gyertek el és ünnepeljétek velünk közösen annak a játéknak a megjelenését, mely az elkövetkezendő években uralni fogja a multiplayer játékok piacát. 14 millió ember nem tévedhet!
 
Időpont: 2009. november 9. (hétfő) reggel 10-től éjfélig
Helyszín: Budapest, Media Markt Pólus Center

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »