Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Aktuális nyereményakciónkban három darab PS3-as Bad Company 2 bétakulcsot, és Assassin’s Creed 2 nyalánkságokat sorsolunk ki.

Aktuális akciónk rendhagyó módon mindössze egyetlen hétig fog tartani, így jobb ha mielőbb szerencsét próbálsz, nehogy lemaradj aktuális nyereményjátékunk mostani kínálatáról. Ezúttal a nemrég megjelent Assassin’s Creed 2-vel kapcsolatos érdekességeket, és három darab, PlayStation 3-as Bad Company 2 multiplayer bétakulcsot sorsolunk ki a szerencsések között.

 

Régi-új munkatársunk, FutuRetrO már javában teszteli a másfél héttel ezelőtt elrajtolt Battlefield: Bad Company PS3-as multiplayer bétáját, ami egyetlen játékmódot és egyetlen térképet tartalmaz. Ha unod már a Call of Duty-t, és valami igazán dögös modern csatározásra vágysz, és PlayStation 3-mal is rendelkezel otthon, akkor ne habozz, fejtsd meg e heti feladványunkat és nyerd meg a három bétakulcs egyikét, amiket az EA Magyarország ajánlott fel!

 

Emellett kisorsolásra kerül egy pofás Assassin’s Creed 2 pecsétgyűrű, egy tatyó, amihez piros viasz jár, illetve három-három darab extra helyszínt feloldó kulcs –  Santa Maria és Palazzo Medic -, amit mind PS3-ra, mind X360-ra megnyerhettek. A nyereményeket a játék hazai forgalmazója, az AN-TEC Kft. ajánlotta fel.

 

Ehhez mit kell tenni? Ha regisztrált felhasználók vagytok, akkor a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani és helyesen válaszolni a feltett, nagyon egyszerű kérdésekre, ha pedig csak most vagytok itt először, akkor előzetesen regisztrálni, majd az előbb említett műveletet végrehajtani.

 

A nyereményjáték 2009. november 29-én veszi kezdetét, és 2009. december 6-án zárjuk le a sorsolást. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nyereményeiket pedig postai úton vehetik majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége, az EA Magyarország, és az AN-TEC Kft.

 

Frissítve: 2009.12.07. 12:58:32

 

Köszönjük a sok-sok választ, a nyerteseket e-mailben értesítettük!

 

superxaba, Sylar08 – Assassins Creed II pecsétgyűrű
Odinian22, sedan, Cyphon – Assassins Creed II Santa Maria és Palazzo Medici exkluzív tartalom kód (PS3)
Gombi, pakos85, csee – Assassins Creed II Santa Maria és Palazzo Medici exkluzív tartalom kód (X360)
Lich_King, nat330, Shirin – Battlefield: Bad Company 2 kulcs a bétateszthez (PS3)

 

Frissítve: 2009.12.07. 13:00:01

 

A helyes válaszok pedig a következők voltak:

 

1. Mi a neve a Bad Company 2 bétájában elérhető térképnek?

Arica Harbor

2. Kinek a találmányát próbálhatjuk ki az Assassins Creed II-ben a repüléshez?

Leonardo da Vinci

3. Milyen értékelést kapott tesztünkben az Assassins Creed II?

9,5/10

Hozzászólások

Translate »