Oldal kiválasztása

Avatar – Multiplayer infók

Avatar – Multiplayer infók
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A játék egyjátékos módjába korábban már mindenki belekóstolhatott, a közelgő megjelenés kapcsán azonban a UbiSoft elérkezettnek látta az időt, hogy a többjátékos módról is lerántsa a leplet.

A kiadott közleményből kiderül, összesen 16 fős multiplayer csatározásokra számíthatunk és első körben összesen tíz különböző térképen lesz lehetőségünk az RDA vagy a Na’vi oldalon játszani. A bejelentésből az is kiderült, tizenkét kategóriába lesznek sorolva a fegyverek, amik összesen 48 különböző variációban lesznek használhatóak, míg védelmünk érdekében tizenöt különböző páncélt aggathatunk hősünkre. Speciális képességekre is szert tehetünk, ebből 14 féle lesz a játékban. Az emberek oldalán ilyen lesz az ultrasonic blast, amivel visszalökhetjük az ellenfelet. Ezen felül láthatatlanná válhatunk és taktikai légitámadást hívhatunk. Természetesen járműveket is irányíthatunk majd.

 

A játékmódokat tekintve kezdetben ötféle közül válogathatunk, melyek között találunk igazi klasszikusokat, mint például a Team Deathmatch-et, a Capture The Flaget, a King Of The Hilt, de itt lesz a Capture & Hold és a Final Battle. Utóbbi esetében azelőtt kelll az ellenfél kulcsfontosságú taktika pontjait elfoglalnunk és lerombolnunk, mielőtt ő tenné meg ugyanezt velünk.

 

A bejelentés mellé pár állókép is csatlakozott, ezeket a szokásos helyen, a galériában tudjátok szemügyre venni.

Translate »