Az IO Interactive Kane & Lynch 2: Dog Days címen hivatalosan is bejelentette az első rész folytatását, mely 2010-ben fog megjelenni, PC mellett konzolokra is.

Jó ideje csiripeltek már a folytatásról, meg nem nevezett forrásokból sorra érkeztek az infók a készülő projektről, ma azonban az IO Interactve menedzsere, Niels Jørgensen hivatalosan is bejelentette a két éve megjelent Kane & Lynch: Dead Men folytatását. A Kane & Lynch 2: Dog Days-ről egyelőre annyi biztosat tudni, hogy a fejlesztők rengeteget elemezték a rajongók korábbi visszajelzéseit, így egy minden tekintetben ütős és sok ponton megváltozott folytatást ígérnek, amiben komoly multiplayer támogatás is szóhoz fog jutni. Az alapsztori ezúttal a sanghaji alvilágot választotta helyszínéül.

 

A Kane & Lynch 2 valamikor a következő esztendőben fog megjelenni, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra, az első videóanyagot pedig alant tekinthetitek meg, ami egyértelműen arra utal, némi dokumentumfilmes megközelítést kap majd a folytatás.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás