Oldal kiválasztása

Megújult a DSi – Nagyobb, könnyebb, kecsesebb

Megújult a DSi – Nagyobb, könnyebb, kecsesebb
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár nappal ezelőtt még csak pletyka volt, ma estére azonban hivatalossá vált, hogy új Nintendo DSi készül kiótóban, mely sokkal könnyebb lesz, ráadásul a kijelző mérete is megnőtt.

Két nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a japán Nikkei Shimbun magazin szerint ráncfelvvaráson esik át a Nintendo marokkonzolja, a DSi. A pletykák igaznak bizonyultak, a kiótóiak ma bejelentették, hogy egy jóval drágább, viszont sokkal könnyebb, kecsesebb, nagyobb kijelzővel felvértezett handhelddel jönnek ki.

 

A DSi LL kijelzője sokkal nagyobb lesz, mint elődjéé volt, ugyanis a japán mérnökök 3.25 colos kijelzője helyett 4.2 colos képernyőket építenek az újdonsült zsebkonzolba. A masina először Japánban fog megjelenni, november 24-én, Amerikában és Európában pedig 2010 első negyedévében kerül a boltokba. Kezdetben három színben lesz kapható – barna, piros és fehér -, az árcédulákra pedig 20 ezer jent firkantott a Nintendo. Érdekesség, hogy ugyaennyiért már egy Wii-t vagy egy X360 Arcade-ot is vásárolhatunk kint.

 

Képek a hivatalos oldalon!

Hozzászólások

Translate »