Oldal kiválasztása

Megújult a DSi – Nagyobb, könnyebb, kecsesebb

Megújult a DSi – Nagyobb, könnyebb, kecsesebb

Pár nappal ezelőtt még csak pletyka volt, ma estére azonban hivatalossá vált, hogy új Nintendo DSi készül kiótóban, mely sokkal könnyebb lesz, ráadásul a kijelző mérete is megnőtt.

Két nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a japán Nikkei Shimbun magazin szerint ráncfelvvaráson esik át a Nintendo marokkonzolja, a DSi. A pletykák igaznak bizonyultak, a kiótóiak ma bejelentették, hogy egy jóval drágább, viszont sokkal könnyebb, kecsesebb, nagyobb kijelzővel felvértezett handhelddel jönnek ki.

 

A DSi LL kijelzője sokkal nagyobb lesz, mint elődjéé volt, ugyanis a japán mérnökök 3.25 colos kijelzője helyett 4.2 colos képernyőket építenek az újdonsült zsebkonzolba. A masina először Japánban fog megjelenni, november 24-én, Amerikában és Európában pedig 2010 első negyedévében kerül a boltokba. Kezdetben három színben lesz kapható – barna, piros és fehér -, az árcédulákra pedig 20 ezer jent firkantott a Nintendo. Érdekesség, hogy ugyaennyiért már egy Wii-t vagy egy X360 Arcade-ot is vásárolhatunk kint.

 

Képek a hivatalos oldalon!

Translate »