Oldal kiválasztása

Karácsonyi PS3 a Bravia TV-kbe

Karácsonyi PS3 a Bravia TV-kbe
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szó szerint tessék érteni a címet, mert Ausztráliában valóban a tévébe „építve” kapjuk meg a PS3-at, ráadásul a megvásárolt tévékészülék mellé, ingyen!

Törésteszteknek általában a járműipar szokta alávetni készülő csodáit, hiszen fő a biztonság, azonban a Nintendo Wii premierje után bebizonyosodott, hogy nem árt, ha a konzolgyártók is alávetik termékeiket a szélsőségeket feszegető tesztnek. A Sony ausztrál divíziója élt is a lehetőséggel, így egy Sony Bravia tévébe "építenek" bele egy PS3 Slimet. A teszt során 80 km/h sebességgel, egy 3,2 kg-os konzolt repítenek a tévének, ami így 7744 N erővel (790 kg) csapódik a kijelzőbe.

 

De nem kell megijedni, ez az egész egy reklámhadjárat része, ugyanis Ausztráliában minden Sony Bravia készülék mellé kupont osztanak az áruházak, amiket regisztrálva máris jogosultak vagyunk egy ingyen PlayStation 3 Slim konzolra – 120 GB-os kiszerelésre. Összesen 25 000 darab fekete szörnyeteget osztanak szét országszerte, tehát nem valami limitáltszériás őrültségről van szó.

Translate »