Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed 2 – Képek, élőszereplős kedvcsináló

Assassin’s Creed 2 – Képek, élőszereplős kedvcsináló

Friss, látványos állóképek, illetve az élőszereplős Lineage bemutatkozó videója is megérkezett a konzolokra novemberben, PC-re kicsit később megjelenő Assassin’s Creed 2-nek

A UbiSoft mélyebben is szeretné bemutatni az Assassin’s Creed sorozatot, annak hátterét és főhőseit, szereplőit, így nemrég bejelentette a francia stúdió, hogy Assassin’s Creed: Lineage címen egy CGI és az élőszereplős filmek kombinációján dolgozik, amit a Hybride Technologies-szal közösen készít a stúdió. A korábban a Sin City-n és a 300-on is ügyködő csapat közreműködésével készült filmet teljes egészében greenscreen előtt rögzítették.

 

Az Assassin’s Creed: Lineage egy előzménysztorit mesél majd el, melyben a főszereplő az Assassin’s Creed 2-ben irányított Ezio édesapja, Giovanni Auditore da Firenze lesz. A Lineage története három rövidfilmben fog kibontakozni, feltehetőleg a játék megjelenését követően. Most az első trailert tekinthetitek meg!

 

A UbiSoft ezen kívül új, látványos akciókat prezentáló állóképeket is leközölt, melyben a november huszadikán Európában PS3-ra és X360-ra megjelenő játék brutalitása bontakozik ki. A felvételeket a galériában tudjátok megtekinteni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »