Oldal kiválasztása

Próbáld ki a Forza 3-at és az új Lipset!

Próbáld ki a Forza 3-at és az új Lipset!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megjelenés előtt próbálhatjátok ki a Microsoft két október végén megjelenő termékét, a Forza Motorsport 3-at és az új Lips-et. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a Mammut üzletházba, mégpedig holnap!

 

2009. október 17-én szombaton, a Mammut2 bevásárlóközpont földszintjén, a szökőkútnál, várjuk szeretettel az autók és a zene szerelmeseit, hogy megjelenés előtt próbálhassák ki az Xbox360 legújabb játékait.
 
Az október 23-án megjelenő Forza Motorsport 3 című autószimulátor a lehető legteljesebb vezetési élményt nyújtja. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően kezelése mind a profi, mind a kevésbé tapasztalt autórajongók számára ideális. A játék a szaksajtóban átlagosan 93%-os értékeléseket kapott és minden bizonnyal a következő évek legmeghatározóbb autós játéka lesz az Xbox360 platformon.
 
 
A szintén október 23-án a boltok polcaira kerülő Lips: Number One Hits című partyjáték 40 olyan dalt tartalmaz, amelyek már mind eljutottak a jelentősebb nemzetközi zenei listák csúcsaira és most csatlakoznak a már rendelkezésre álló gazdag dalkészlethez. A két vezetéknélküli, világítós mikrofont tartalmazó játék kihagyhatatlan kiegészítője minden házibulinak.
 
Gyere és játssz velünk egész nap!
Translate »