Oldal kiválasztása

Agent – 2010-ben érkezik a PS3 exkluzív játék

Agent – 2010-ben érkezik a PS3 exkluzív játék

A Rockstar PlayStation 3 exkluzív, hetvenes években játszódó kémkedős akciójátéka, az Agent a következő esztendőben fog megjelenni. Mindezt egy interjú során árulta el a Rockstar képviselője.

Az Agent egy ismert történelmi korba, a hidegháború kellős közepébe hajítja majd a játékost, ahol a hetvenes évekbeli kőkemény kémkedés brutális világában találjuk magunkat. A cég elnöke, Dan Hauser elmondta, hogy egy "ultimatív akciójátékot" akarnak összehozni, a játékban dominálni fog a taktikai vonal. Ennél több információnk eddig nem volt a PlayStation 3 exkluzív játékról, viszont egy Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony kapcsán készült interjúban kiderült, mikor is fog megjelenni a játék:

 

"Értékeljük a PlayStation 3 tulajdonosok rajongását, és higgyétek el, tudjuk, hogy honnan jöttetek. Épp ezért dolgozunk keményen a 2010-es PlayStation 3 felhozatalon, amit nagyon élvezni fogtok – többek között a Red Dead Redemption-t, a May Payne 3-at, és a PlayStation 3 exkluzív Agent-et, ami egy teljesen új cím a Rockstar North-tól, a Grand Theft Auto sorozat készítőitől."

Translate »