Oldal kiválasztása

Logitech Squeezebox – Speciális Queen modell

Logitech Squeezebox – Speciális Queen modell

A Queen új albuma és a hozzá tatozó exkluzív háttéranyagok már elérhetők a Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi zenelejátszón.

A legendás rockbanda, a Queen ma bejelentette, hogy legújabb — Absolute Greatest című — albumuk megjelenésével ismét zenetörténelmet írnak. Az EMI Music csoporthoz tartozó Parlophone Records kiadó gondozásában megjelenő album a zenekar eddigi legnépszerűbb, legemlékezetesebb és szinte már ikonikus dalaiból áll össze. A Queen elsőként kötött együttműködési megállapodást a Logitech vállalattal, hogy Absolute Greatest albumukat kizárólagosan a cég új Logitech Squeezebox™ Radio Wi-Fi zenelejátszóján mutatják be. Mától kezdve a Logitech Squeezebox Radio tulajdonosok meghallgathatják az új albumot, mielőtt az november 16-án a boltokba kerülne. A Squeezebox felhasználók a zeneszámok meghallgatása mellett egyedi Queen fényképeket is megnézhetnek, és meghallgathatják a zenekar tagjai által rögzített kommentárokat minden egyes dalhoz.
 
Az Absolute Greatest című album megjelenése a Logitech Squeezebox Radio rendszeren egy újabb „első rekord” a zeneiparban, ami a Queen együttes nevéhez fűződik. „Bohemian Rhapsody” (1975) című dalukat eleinte túl hosszúnak ítélték a sikeres rádiós sugárzáshoz, de ma már minden idők egyik legsikeresebb kislemezeként emlékszünk rá. A hozzá tartozó videoklip volt az első igazi promóciós videóanyag. 1981-ben a Queen volt az első zenekar, amelyik koncertturnét rendezhetett Dél-Amerikában. Ugyanez év márciusában 131 000 ember előtt koncerteztek Sao Paoloban, ami máig a legnagyobb közönségnek számít, mely előtt zenekar valaha játszott. A másnap esti koncertre további 120 000 embert sikerült odavonzaniuk.
 
A Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi lejátszó egyfajta bűvös zenegép igazi zenerajongóknak. A hónap elején megjelent termék azonnali hozzáférést biztosít egy korlátlan zenei választékhoz – legyen az akár saját gyűjteményünk, internetes rádióállomások vagy az egyre szaporodó előfizetéses rendszerek valamelyike, mint például a Last.fm™, a Napster® vagy a Pandora®. Ez azt jelenti, hogy a Logitech Squeezebox Radio tulajdonosai egyetlen gombnyomásra több ezer zeneszámot varázsolhatnak otthonukba kiváló minőségben a világ bármely részéről. A Squeezebox Radio színes képernyőjén elérhető a Facebook® és a Flickr®, beépített hangszóróinak köszönhetően pedig kiválóan szól a készülék.
 
 Az album november 16-ai megjelenése előtt hét héttel azok a Queen rajongók, akiknek van Logitech Squeezebox Radio lejátszójuk, kizárólagos hozzáférést kapnak az Absolute Greatest album teljes anyagához, a dalszövegekhez és egy olyan Queen fotósorozathoz, ami most először kerül a nyilvánosság elé. Meghallgathatják azokat az audiokommentárokat is, amikben Brian May és Roger Taylor mesélnek minden egyes ismert dal elkészülésének körülményeiről és háttértörténetéről. Mindehhez elég kiválasztaniuk a Squeezebox Radio új Apps menüjéből a Queen alkalmazást.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »