Oldal kiválasztása

Michael Jackson’s This Is It – Jegyelővétel vasárnaptól

Michael Jackson’s This Is It  – Jegyelővétel vasárnaptól
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hazai forgalmazótól érkezett a hír, miszerint szeptember 27-től, azaz most vasárnaptól megkezdődik a mindössze két hétig vetített Michael Jackson mozi jegyelővétele.

Az egész világon szokatlanul hosszú elővételi periódusról döntött  a forgalmazó a várhatóan hatalmas érdeklődés miatt : az október 28. és november 11. közötti vetítési időszakra már egy hónappal a bemutató előtt megkezdődik a jegyelővétel. Nem lesz ez másképp hazánkban sem, ahol országosan lehet elővételben jegyet kapni a mozik pénztárában (a filmet játszó mozik listája a www.intercom.hu oldalon található meg).
 
Michael Jackson csupán két hétre tér vissza: a pop királya tragikus halála idején egy szemkápráztató visszatérésre készült és a londoni megakoncert-sorozat próbáin és a kulisszák mögött készült film a Michael Jackson’s This Is It október 28-án (szerdán), a világpremierrel egy napon kerül a mozikba, és limitált ideig, két hétig marad ott.

A zene- és Michael Jackson-rajongók fantasztikus lehetőséget kapnak a bemutatóval: közvetlen közelről élvezhetik a koncertet és ismerhetik meg még jobban a művészt. Az alkotók ígérik, hogy tisztelettel és méltósággal közelítenek az énekes örökségéhez.

 

Így aki még egyszer meg szeretné csodálni, milyen különleges tehetség volt Michael Jackson, az már egy hónappal a bemutató előtt biztosítsa a jegyét, hogy nehogy lemaradjon erről az egyedülálló alkotásról!

 

A filmről érkező újabb hírek, információk a www.ThisIsIt-Movie.com oldalon érhetőek el.

Hozzászólások

Translate »