Oldal kiválasztása

GTA IV – The Ballad of Gay Tony részletek

GTA IV – The Ballad of Gay Tony részletek
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az USA Today egyik szerkesztője jóvoltából a tegnap friss bemutatkozó kedvcsinálóval jelentkező második GTA IV DLC-ből, a The Ballad of Gay Tony-ból friss részletek láttak napvilágot.

Az USA Today játékszekciójának szerkesztősége rövid ízelítőt kapott a Rockstar tavaly tavasszal megjelent Grand Theft Auto IV játékának második tartalmi kiegészítéséből, a The Ballad of Gay Tony-ból, mely fura címe ellenére ugyanazt a pergős játékélményt kínálja majd, mint elődje, a The Lost and the Damned.

 

A beszámoló szerint a dominikai születésű Luis Lopez főszereplésével készült második DLC ugyanis teljes egészében hasonlítani fog egy Michael Bay rendezte akciófilmre, amit több példával próbáltak érzékeltetni. Az egyik ilyen, mikor főhősünk kiugrik egy helikopterből, a felhőkarcoló tetején található üvegtetőt betörve pedig eljut célpontjához, akit testőreivel karöltve a másvilágra küld. A munka végeztével pedig kiugrik az ablakon és egy másik ejtőernyővel tovasiklik. Szintén hasonló őrült küldetések egyike lesz, mikor hősünk egy helikopter segítségével elreptet egy vasúti kocsit, bár az nem derült ki, hogy főnökünk,  Tony "Gay Tony" Prince miért is osztotta ki ezt a munkát nekünk.

 

Az X360 exkluzív csomag október huszonkilencedikén válik majd elérhetővé, a bemutatkozó videót pedig itt tudjátok szemügyre venni!

Translate »