Oldal kiválasztása

Rage – Carmack szerint PS3-on gyengébb

Rage – Carmack szerint PS3-on gyengébb

Az id Software fejese, minden idők egyik legnagyobb játékguruja, John Carmack az EDGE-nek adott interjúban elismerte, hogy a készülő Rage PC-n és X360 nagyobb famerate-tel fut, mint PS3-on.

Vaskos, mindenre kitérő interjút készített John Carmackkal, az id Software alapítójával a neves angol szaklap, az EDGE. A beszélgetés során kiderült, hogy a csapat új technológiája, az id Tech 5 bizony még nem tökéletes, legalábbis a PlayStation 3-mal egyelőre meggyűlt a baja a fejlesztőcsapatnak.

 

Carmack elmondása szerint az id Tech 5 motort használó Rage PC-n és X360-on már stabilan 60 képkocka per szekundum érték mellett fut, azonban ez az érték a Sony fekete szörnyetegén egyelőre csak 20-30 FPS, ami jócskán elmarad a két konkurens platformétól. Carmack mindezt azzal magyarázta, hogy a PS3 esetében nehezebb megosztani a munkafeladatokat, de már dolgoznak az ügyön, és ha fene fenét is eszik, akkor is 60 FPS-sel fog futni mindhárom platformon a játék, hiszen a kezdetek óta 60 hertzre tervezték a játékot.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »