Ma délelőtt a Namco Bandai bejelentette új játékát, a Majin: The Fallen Realmet, mely egy vérbeli akció/kalandjáték lesz a Genji és a Folklore alkotóitól.

A Capcom veteránjaiból alakult Game Republic első komoly multiplatform játékát, a Majin: The Fallen Realmet leplezte le ma délután, amit a Namco Bandai közreműködésével és támogatásával fognak majd tető alá hozni. A Genji és a Folklore alkotóinak legújabb alkotása az akció/kalandjátékok palettáját színesíti majd, és az eddig ismert információk alapján erősen hajazni fog a nemrég leleplezett The Last Guardianre. Hogy miért is?

 

Mert a Majin: The Fallen Realm játékmechanikája is hasonló elemekre épül, mint a legendás Fumito Ueda alkotása. Vagyis itt is egy ismeretlen hőst, esetünkben egy tolvajt kell irányítani, aki kényszerű szövetséget köt egy hatalmas kővekből álló teremtménnyel. Ueda alkotásában egy kisfiú barátkozik össze egy szárnyas kutyafejű lénnyel, vagyis nem lehet nem észrevenni a hasonlóságokat. Az első trailer azonban bizonyosságot ad róla, nem teljes a koppintás.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás