Oldal kiválasztása

CoD: Modern Warfare 2 – Távol maradnak a járművek

CoD: Modern Warfare 2 – Távol maradnak a járművek

Továbbra sem kap használható járműveket a Call of Duty: Modern Warfare, így a második rész többjátékos módjában se pattanhatunk be egy tank, vagy egy dzsip volánja mögé.

Tegnap még arról cikkeztünk, dupla fegyverforgatásra is lehetőségünk lesz a novemberben debütáló, minden bizonnyal sikert sikerre halmozó, rekordokat döntögető Call of Duty: Modern Warfare 2-ban, ma pedig arra is fény derült, hogy továbbra sem lesznek irányítható járművel a többjátékos módban.

 

A szomorú hírt Robert Bowling, az Infinity Ward közösségi menedzsere a GamerZines magazinnak árulta el, majd a bejelentéshez hozzáfűzte, a csapat mindig is egy feszes tempójú, pergős akciójátékot fog készíteni, ahol a gyalogsági szemtől szemben összecsapások élvezik a prioritást. A csaoat ehelyett inkább az olyan játékos által is kontrolált támogatásokra fókuszál, mint a légi támogatás, helikopterek hívása vagy az UAV használata. Mindegyik esetben végre mi magunk irányítjuk majd ezeket, így sokkal hatékonyabbak lesznek, mint az elődben.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »