Oldal kiválasztása

Rage – Béta nem lesz, de demó lehetséges

Rage – Béta nem lesz, de demó lehetséges
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Todd Hollenshead, az id Software főnöke egy interjúban úgy nyilatkozott, szinte biztos, hogy nem lesz béta a Rage-ből, viszont nem kizárt, hogy PC-s és Mac-es demonstrációt kap a tavasszal érkező produktum.

A VG247 csapata mikrofonvégre kapta Todd Hollensheadet, az id Software főnökét, aki az interjú során elárulta, sajnos nem lát rá esélyt, hogy a jövő tavasszal PC-re, X360-ra és PS3-ra megjelenő Rage-ből multiplayer bétával kedveskedjenek a rajongóknak. A kipróbálható próbaverzió kérdésére azonban bizakodó választ adott Hollenshead.

 

Az úriember ugyanis nem zárkózik el annak lehetőségétől, hogy a várva várt Rage megjelenése előtt demonstrációs verzióval hozzák meg a jövendőbeli vásárlók kedvét, de erről még korai mesélni, konkrétat csak akkor tud mondani, ha már tisztában lesz vele, hogyan alakul a fejlesztés ütemezése, hiszen ez határoz meg mindent. Ha mégis demóra kerülne sor, akkor a PC-s és Mac-es verzió szinte biztosnak tekinthető, a konzolosokról nem nyilatkozott az id Software elnöke. Az érdekes infó mellé pár új kép is érkezett!

Translate »