Oldal kiválasztása

GAMESCom – STALKER: Call of Pripyat megjelenés

GAMESCom – STALKER: Call of Pripyat megjelenés
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hosszas huzavona után végre eldőlni látszik az ukrán GSC csapat új játékának, a STALKER: Call of Pripyat a sorsa. A GAMESComon a csapat bemutatta a játék majdani kiadóját és megjelenési dátumot is kaptunk.

A játék fejlesztéséért felelős GSC GameWorld a kiállítás nyitónapján jelentette be, hogy a több mint kétmillió eladott koronggal büszkélkedhető franchise legújabb darabja, a STALKER: Call of Pripyat végre kiadót talált magának, ráadásul megjelenési dátummal is tudtak szolgálni az ukránok.

 

A cég vezetőinek ma kiadott közleménye szerint bitComposer Games égisze alatt fog majd megjelenni a produktum, ráadásul idén ősszel, egyes források szerint októberben.

 

A játék főhőse egy ukrán kormányügynök lesz, aki azt a kormánymegbízást kapja, hogy adatokat gyűjtsön a környéket ért katasztrófáról, főleg a Pripyat városát érintő utóhatásokról. A korábban sűrűn lakott nagyváros mára teljesen kipusztult, sivár vidékké változott, amit a fertőzöttek leptek el. Főhősünk egyre jobban belemélyed az általa feltártakba, és érdekes dolgokra bukkan.

Translate »