Oldal kiválasztása

Warhound – Élek-e még?

Warhound – Élek-e még?
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Még 2006-ban jelentette be a Techland, hogy egy modern időkbe ágyazott, nyílt világú FPS-en, a Warhoundon dolgozik. A játékról azóta semmi érdekes nem látott napvilágot, de a csapat állítólag dolgozik rajta.

A Techland legényei a következő hónapokban sem fognak unatkozni, ugyanis a Call of Juarez új epizódjának munkálatai a végéhez értek, ellenben még mindig van két, évekkel ezelőtt bejelentett alkotása, amiről nem sok szó esett az elmúlt években. A Dead Islandről a napokban esett szó, a Warhoundról pedig most emlékezett meg a csapat termékmenedzsere.

 

Blazej Krakowiak ugyanis egy interjú során elárulta, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett, egy szabadúszó zsoldos történetét elmesélő Warhound sajnos parkolópályára került a napokban megjelent Call of Juarez: Bound in Blood miatt – hamarosan játékteszt. Azonban most, hogy megjelent a játék, jöhet egy kis pihenés, hogy aztán ismét munkába álljon a fejlesztőcsapat, hogy valami újon dolgozzon.

 

Arról nem esett szó, hogy az a "valami új" vajon a Dead Islan, vagy a Warhound, esetleg egy ismeretlen cím, így csak találgatni tudunk.

Translate »