Oldal kiválasztása

Dead Space – Készül a mozifilm és az új játék

Dead Space – Készül a mozifilm és az új játék

A Variety informátora szerint az Electronic Arts újabb AAA játékcíme került Hollywood fókuszába, és állítólag a tavaly ősszel megjelent Dead Space-ből is mozifilm készül.

A Variety információi szerint az Electronic Arts újabb játékának, a Dead Space-nek a jogait adta el, így Isaac Clarke űrbéli horror túrája se úszhatja meg a megfilmesítést. A magazin állítja, a Sasszem című mozi rendezője, DJ Caruso ül majd a Dead Space mozi rendezői székébe, de részt vesz a film készítésében Marty Bowen és Wyck Godfrey is, akik a Gears of War adaptáció esetében producerként segédkeznek.

 

Ezzel már az ötödik olyan játékcím lesz a Dead Space, amiből az EA égisze alatt megjelenő játékokból film készül, így olyan illusztris táborhoz csatlakozik, amik között ott találjuk az Army of Two-t, a Sims-et, a Dante’s Inferno-t és a Mass Effectet.

 

Eközben a Variety azt is kiderítette, hogy a Visceral Games nemcsak a hamarosan megjelenő Nintendo Wii-re szánt Dead Space: Extraction játékon dolgozik, hanem egy másik, szintén Dead Space-hez köthető alkotáson is, ami minden bizonnyal a már javába készülő második rész folytatása lehet.

Translate »